Woord van de directie

Welkom bij Certiprotect op onze geheel vernieuwde website! We zijn trots op ons bedrijf en willen u iedere dag de kwaliteit bieden die u van ons verwacht.

In 2012 is het examenbureau Certielec BV opgericht. Door de samenwerking met Edistra is in 2014 de naam veranderd in Certiprotect BV mede omdat de scope werd uitgebreid met gas- en basis veiligheidsexamens.

Inmiddels nemen wij een kleine 1800 veiligheidsexamens af, het merendeel Stipel examens en realiseren dit met 7 examinatoren en 3 assistenten. Wij maken gebruik van practica bij opleiders en van een aantal hoogspanningsstations.

Wij hebben een groot vertrouwen in de kwaliteit van examens. Examens moeten de koppeling met de praktijk kunnen doorstaan. Examenkandidaten die slagen maken gebruik van de certificaten om werkzaamheden te verrichten in elektrische installaties. Iedereen is er bij gebaat dat dit zonder ongelukken gebeurt zodat zij en hun collega’s aan het einde van de dag weer gezond naar huis kunnen.

Certiprotect BV stelt daarom aan zijn medewerkers dat het veilig werken altijd voor het slagingspercentage gaat.

Wij wensen u veel succes bij het examen.

Rick Kramer

Directeur Certiprotect BV

Rick Kramer

Operationeel directeur

Na wat jaren werkzaam te zijn geweest in diverse branches heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar de elektrotechniek. Na het volbrengen van mij opleiding Technicus Elektrische Installaties, Producten en Systemen heb ik ervaring opgedaan bij Tata Steel in IJmuiden. Tevens ben ik tijdens deze opleiding werkzaam geweest bij Inrush Veiligheidsopleidingen. Ik heb mij bezig gehouden met het vernieuwen van het lesboek dat gebruikt wordt bij de verschillende opleidingen, en ik heb als stageopdracht een nieuw praktijklokaal ingericht geënt op eindgebruikers in zowel hoog- als laagspanning. In 2015 ben ik in dienst gekomen bij Certiprotect waar ik de examinatoren en de administratie aanstuur dit doe ik in samenspraak met de senior adviseur Cees Kramer. Ik volg naast mijn werk een opleiding post hbo bedrijfskunde om mij verder te ontwikkelen in het ondernemerschap.

Cees Kramer

Senior adviseur

Na diverse functies in het bedrijfsleven in 1982 begonnen bij het GEB Amsterdam als opzichter en later als chef van de transformator- en schakelaar werkplaats. In 1987 gestart bij Technische Opleidingen en ingezet bij de monteurs- en bevoegdheden trainingen, tussentijds overgestapt naar het PEN in Noord Holland. Bij het PEN (later ENW) zijdelings betrokken geweest bij de opzet van de Stipel certificering. In 2000 Inrush opgericht en gestart met hoogspanningsopleidingen, later is daar laagspanning aan toegevoegd. Inrush is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheidsopleidingen in de elektrotechniek. Inrush heeft in 2014 een nieuwe directeur aangetrokken waardoor ik in 2015 kon starten bij het examenbureau Certiprotect BV.

Leren (z)onder spanning

Certiprotect verzorgt in verband met de onafhankelijkheid geen opleidingen, wel op zoek naar een opleiding

Contact

Het kantoor

Correspondentie adres:
Certiprotect BV
De Trompet 1685
1967 DB Heemskerk

0251 760046

info@certiprotect.nl